Snimanje krštenja

Snimanje krštenja preslatke Milane

Iako je skoro svaki važan događaj poput venčanja, rođendana ili krštenja propraćen velikim brojem zanimljivih fotografija, neki specifčni momenti mogu se zabeležiti samo kamerom. Na fotografijama imate sačuvane specifične trenutke, dok na snimcima imate zabeležene događaje koji neće izbledeti, kao što se to dešava sa sećanjima, čak ni nakon više desetina godina. Snimci čuvaju od zaborava reakcije na neočekivana dešavanja, ili neočekivane reakcije na uobičajene situacije.

 

Krštenje je važan događaj u životu svake osobe, pa je zato snimanje krštenja, u poslednje vreme nezaobilazni deo organizacije. Studio „Mili Photography“ nudi Vam usluge snimanja krštenja profesionalnom opremom, kao i obradu i montažu snimka, a sve u zavisnosti od toga koliko želite da bude trajanje konačnog videa. Visok kvalitet snimka je garantovan, a obrada se vrši na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu na montiranju snimaka sa raznih dešavanja. Odaberite najzanimljivije trenutke, a naš tim će se postarati da savetima o izboru scena i idejama o načinu povezivanja učini da vaš video postane jedno malo umetničko delo.

 

Isto tako, izbor pozadinske muzike može biti Vaš- ukoliko određena muzička numera ima posebno značenje, a ukoliko Vam budu potrebne ideje, naš tim je uvek tu sa svim potrebnim savetima. Priuštite sebi ili Vama dragoj osobi snimak krštenja, jer će tako, ukoliko je reč o bebi ili vrlo mladoj osobi, pored možda nejasnih sećanja, imati i mini film o sebi, iz perioda koji je uvek značajan za svakog od nas. Kreativno, moderno i u skladu sa prilikom i Vašim željama.

 

Zakazivanje snimanja krštenja i dogovaranje o svim potrebnim detaljima, vrši se na broj 062 711 003.

 

Preporučujemo da se zakazivanje izvrši što ranije u odnosu na planirani datum, da bismo adekvatno isplanirali svaki detalj koji Vam je bitan, a da, sa druge strane Vi osigurate svoj termin i opušteno planirate kako ćete se provesti.