Slikanje venčanja

Slikanje venčanja, onako kako Vi to želite

 

Venčanje je vrlo bitan događaj u našem životu. Jedinstven dan, kada smo rešili da kažemo sudbonosno DA osobi koju smo odabrali i sa kojom želimo da gradimo zajedničku budućnost. Dan kada, kako u opštini kažu, sklapamo jedan od najbitnijih ugovora u životu. Venčanje je dan kada se uspomene koje stvorimo čuvaju godinama, kada zanimljivi detalji ostaju u sećanju i prepričavaju se bezbroj puta, događaj koji želimo da zauvek ima posebno mesto u našem sećanju. Veliki deo tih uspomena dešava se spontano, u jednom trenutku, neočekivano i potrebno je oštro oko uvežbana ruka da bi se upravo ti jedinstveni i neponovljivi momenti uhvatili i sačuvali.

Venčanje i slavlje možda traju dan- dva, ali će zato Vaše uspomene trajati godinama uz stručni tim fotografa iz studia Mili Phorography, koji su vešti u čuvanju Vaših dragocenih trenutaka. Uz upotrebu profesionalne opreme za izradu i obradu fotografije, stručni tim studia Mili Phorography, pored slikanja venčanja, učiniće da vaše fotografije budu prava mala umetnička dela, baš onako kako ovako bitan događaj to i zaslužuje. Sagledajte svoje venčanje iz najzanimljivijih uglova, sačuvajte detalje koji su ga učinili jedinstvenim i uživajte u svojim uspomenama najmanje onoliko koliko ste uživali dok ste ih stvarali.

Da biste angažovali profesionalni tim studia Mili Phorography za slikanje venčanja, potrebno je da, izvesno vreme pre samog slavlja pozovete na broj 062711003 i rezervišete svoj termin. O detaljima koji se tiču samog slikanja venčanja, o foto shootingu pre venčanja- na željenoj lokaciji, ili nekoj od lokacija koju vam mi predložimo, sa vašom posebnom temom ili bilo kojom temom koju odaberete, kao i o svim uslovima saradnje bićete informisani tokom razgovora. Svakako, ukoliko imate nekih posebnih ideja ili zamisli, mi smo uvek tu da ih zajedno razmotrimo i nađemo najbolji način da Vaše ideje sprovedemo u delo.

 

slikanje vencanja

 

slikanje vencanja

 

slikanje vencanja

 

Slikanje vencanja