Slikanje krštenja

Savršeno slikanje krštenja

 

Zašto baš Mili photography tim za slikanje krštenja vaših najmilijih? Specifično okruženje u kome se krštenje odvija zahteva adekvatnu opremu i oštro oko, da bi se zabeležili svi bitni trenuci tokom krštenja deteta. U odnosu na to da li je prostorija u kojoj se krštenje odvija dobro osvetljena ili ne, da li je velika ili mala, da li ima puno zvanica ili su prisutni tek najbliži rođaci… sve utiče na to kakve će slike biti i samim tim i uspomene sa jednog vrlo bitnog dešavanja u životu deteta. Poznato je i to da su deca vrlo nepredvidiva u svojim reakcijama, a i činjenica da vrlo brzo rastu su samo neki od razloga zašto svi želimo da sačuvamo što više tih autentičnih trenutaka kao uspomene. Isto, nekada procedura krštenja traje dugo, nekada je kraća, ali sve to ne mozemo znati unapred. Zato je potreban dobro uvežban profesionalac koji će sva podešavanja i prilagođavanja moći da odradi na licu mesta da biste Vi dobili ono što želite.

 

Profesionalni tim Mili photography ima višegodišnje iskustvo u fotografisanju različitih desavanja. Naši fotografi su već dobro izvežbani da uoče i na vreme odreaguju na svaki zanimljiv trenutak koji biste želeli da sačuvate u svom albumu i ponosno pokazujete prijateljima i rođacima.

 

Slikanje krštenja nije samo škljocanje foto aparatom. Detalj na koji se retko obraća pažnja, a vrlo je bitan je i taj – da li će se fotografije svideti detetu kada ono malo odraste i formira svoj lični ukus. Mi vodimo računa i o tome kako će slike izgledati i nakon što trendovi prođu, nakon više godina. Želimo da vaše dete sa ponosom pokazuje svoje fotografije.

 

Zakažite slikanje krštenja na vreme, ispričajte nam kako ste zamislili da Vaše slike izgledaju i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo, dok vi uživate u neponovljivim trenucima krštenja svog deteta. Informacije i zakazivanje termina na broj 062 711 003 i .

 

Vaš Mili photography tim.

 

Slikanje krštenja

Slikanje krštenja

Slikanje krštenja

Slikanje krštenja

Slikanje krštenja