Fotografisanje dece

fotografisanje dece

Zašto je fotografisanje dece bitno?

 

Zašto je fotografisanje dece važno? Svima nama je, manje – više poznato kako deca brzo rastu, kako sa njima nikad nije dosadno i kako je njihova dinamika drastično drugačija od dinamike odraslih ljudi. Upravo ta neponovljivost dečije igre, ti dragoceni trenuci kada se nešto bitno dešava u njihovom, a samim  tim i vašem životu – sve to traje isuviše kratko, a čini veliki deo uspomena, kada se osvrnemo i sa osmehom sećamo davnih dana. Zašto bismo propustili priliku da, ako ne baš svaki, a onda većinu tih dragocenih trenutaka na neki način sačuvamo i time ih učinimo dugotrajnim? Continue reading “Fotografisanje dece”

Slikanje krštenja

Savršeno slikanje krštenja

 

Zašto baš Mili photography tim za slikanje krštenja vaših najmilijih? Specifično okruženje u kome se krštenje odvija zahteva adekvatnu opremu i oštro oko, da bi se zabeležili svi bitni trenuci tokom krštenja deteta. U odnosu na to da li je prostorija u kojoj se krštenje odvija dobro osvetljena ili ne, da li je velika ili mala, da li ima puno zvanica ili su prisutni tek najbliži rođaci… sve utiče na to kakve će slike biti i samim tim i uspomene sa jednog vrlo bitnog dešavanja u životu deteta. Poznato je i to da su deca vrlo nepredvidiva u svojim reakcijama, a i činjenica da vrlo brzo rastu su samo neki od razloga zašto svi želimo da sačuvamo što više tih autentičnih trenutaka kao uspomene. Isto, nekada procedura krštenja traje dugo, nekada je kraća, ali sve to ne mozemo znati unapred. Zato je potreban dobro uvežban profesionalac koji će sva podešavanja i prilagođavanja moći da odradi na licu mesta da biste Vi dobili ono što želite. Continue reading “Slikanje krštenja”

Slikanje venčanja

Slikanje venčanja

Slikanje venčanja, onako kako Vi to želite

 

Venčanje je vrlo bitan događaj u našem životu. Jedinstven dan, kada smo rešili da kažemo sudbonosno DA osobi koju smo odabrali i sa kojom želimo da gradimo zajedničku budućnost. Dan kada, kako u opštini kažu, sklapamo jedan od najbitnijih ugovora u životu. Venčanje je dan kada se uspomene koje stvorimo čuvaju godinama, kada zanimljivi detalji ostaju u sećanju i prepričavaju se bezbroj puta, događaj koji želimo da zauvek ima posebno mesto u našem sećanju. Veliki deo tih uspomena dešava se spontano, u jednom trenutku, neočekivano i potrebno je oštro oko uvežbana ruka da bi se upravo ti jedinstveni i neponovljivi momenti uhvatili i sačuvali. Continue reading “Slikanje venčanja”

Slikanje dece

Slikanje dece

Da li vam je potreban fotograf za slikanje dece?

 

Mili Photography je tim profesionalnih fotografa koji su tu da zebeleže vaše najvažnije trenutke u životu. Postoji li išta važnije u vašem životu od vaše dece? Slikanje dece je naša specijalnost. Mi smo tu da uhvatimo uspomene za ceo život. Fotografija ce zauvek sačuvati trenutke koji su vam dragi. Continue reading “Slikanje dece”

Photoshooting

Photoshooting modela

Photoshooting tj. fotografisanje amaterskih ili profesionalnih fotomodela posebna je i vrlo zahtevna vrsta fotografske usluge. Zašto?

Fotografije nastale tokom photoshootinga mogu odrediti nečiju budučnost, biti nečija ulaznica u svet modelinga, ili za nekog ko se modelingom već bavi mogu biti odskočna daska ka novim poslovnim ponudama. Dakle u ovom slučaju fotografije nisu nešto što ćemo čuvati za stare dane, kao dragu uspomenu, one su sredstvo za rad. Način da prezentujemo svoje profesionalne mogućnosti i vrednosti. Stepenik na putu naseg profesionalnog uspeha. Continue reading “Photoshooting”

Foto sesija

Photo Session

Foto sesija Ivane

 

Da li ste ikada poželeli da imate fotografije kao model sa naslovne stranice Voque-a ili pak Cosmopolitan-a ili nekog drugog magazina? Da li želite da iskusite uzbuđenje modela tokom foto sesije. Da imate profesionalne fotografije koje će uhvatiti vaš magični trenutak. Foto sesija sa profesionalnim timom Mili Photography je ono što Vama treba. Continue reading “Foto sesija”

Snimanje prvog rođendana.

Zašto je važno snimanje prvog rođendana vašeg deteta?

 

Zašto je važno snimanje prvog rođendana vašeg deteta? Prvi rođendan vašeg deteta i slavlje upriličeno za taj radosni trenutak u momentu kada se dešavaju znače puno više roditeljima malog slavljenika nego njemu samome. Ali ne dozvolite da tako i ostane, potrudite se da stvorite lepe uspomene, video snimke i fografije koje čete kasnije podeliti sa vašim detetom. Continue reading “Snimanje prvog rođendana.”

Snimanje krštenja

Snimanje krštenja preslatke Milane

Iako je skoro svaki važan događaj poput venčanja, rođendana ili krštenja propraćen velikim brojem zanimljivih fotografija, neki specifčni momenti mogu se zabeležiti samo kamerom. Na fotografijama imate sačuvane specifične trenutke, dok na snimcima imate zabeležene događaje koji neće izbledeti, kao što se to dešava sa sećanjima, čak ni nakon više desetina godina. Snimci čuvaju od zaborava reakcije na neočekivana dešavanja, ili neočekivane reakcije na uobičajene situacije. Continue reading “Snimanje krštenja”